Since 1982
Back

Silver Lake

Thanks to a complete remodel, the owners of this Silver Lake residence now enjoy sunsets and convenient direct water access from a home that reflects its lovely surroundings. The living space was expanded from 1650 square feet to 2300 square feet, and the entire look of the house was converted to Mission style. A stone fireplace wall and wood built-ins, as well as tiger-wood floors in the living room, kitchen and dining room add to the home’s warm and welcoming atmosphere. The kitchen was further enhanced with semi-custom cabinetry, concrete countertops, and state-of-the-art appliances. A large bay window was added in the dining room to take full advantage of the views. In the walkout lower level, finishing touches included a wet bar for entertaining. The exterior received a new Trex deck and railing system, along with beautiful landscaping that features a walkway leading all the way down to the lake.

Before

Before

After

After

Before

Before

After

After

Before

Before

After

After

*